Captain America: Mother Of Dragons?

Captain America: The Winter Soldier

Marvel

Geen superheldenfilm zonder romance, en dus is Marvel druk de rol van Sharon Carter aan het casten voor Captain America: The Winter Soldier. Carter is een S.H.I.E.L.D.-agente en nichtje van Caps oude vlam Peggy (Hayley Atwell in Captain America: The First Avenger).

Op de shortlist van actrices om te testen met Chris Evans staan onder andere Allison Brie en Emilia Clarke. Brie kennen we het best als Trudy Campbell uit Mad Men, alsook bolleboos (en –bloes) Annie Edison uit Community. Aangezien regisseurs van dienst Anthony en Joe Russo een groot aantal afleveringen van de NBC-komedie op hun cv hebben staan, heeft Brie misschien een voetje voor. Clarke is dan weer alom bekend voor haar rol als drakenmoeder Daenerys Targaryen in Game Of Thrones. Verder op de lijst prijken Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Teresa Palmer (I Am Number Four) en Imogen Poots (Fright Night). Ik brand alvast een kaarsje voor Brie of Clarke.

Captain America: The Winter Soldier is gepland voor april 2014, en zou het verhaal van Bucky Barnes (Sebastian Stan) terug opnemen waar het geëindigd is in The First Avenger. Anthony Mackie werd inmiddels gecast als superheld The Falcon, en Scarlett Johansson zou opnieuw in het leren pakje van Black Widow kunnen kruipen. Aan eye candy zal het de film dus alvast niet ontbreken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.