Captain America vs. Batman vs. Superman

Captain America

Marvel Studios

Thor (2011), The Avengers (2012), Iron Man 3 (2013): Marvel posteert jaarlijks een grote film in het eerste weekend van mei die het officieuze begin van het blockbusterseizoen inluidt. Dit jaar neemt The Amazing Spider-Man 2 het felbegeerde weekend voor zijn rekening – hoewel Marvel de film niet produceert, gaat het ook hier weer om een van hun personages – en in 2015 moet The Avengers 2 een recordaantal fans naar de bioscoop lokken.

Een belangrijke vraag die lange tijd onbeantwoord bleef, was welke film Marvel zou uitspelen in het eerste weekend van mei 2016. Warner Bros. brengt namelijk datzelfde weekend Batman vs. Superman in de zalen, een film die mikt op hetzelfde publiek als Marvel. Toch zet Marvel door, want The Hollywood Reporter weet nu dat Captain America het mag opnemen tegen zowel Batman als Superman – als dat maar goed komt.

Anthony en Joe Russo, regisseurs van Captain America 2, keren terug voor het derde deel en zijn naar verluidt al druk aan het werk om van Captain America 3 iets speciaals te maken. Het zal nodig zijn, want Captain America tegen Batman én Superman? Marvel heeft het momentum, maar of het tegen twee van de populairste superhelden is opgewassen, zullen we in 2016 merken. Als productiemoeilijkheden voor een van de twee films tenminste geen roet in het eten gooien.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.