Cars worden Planes

Disney

Disney

Onze avontuurlijke vrienden uit de wereld van Cars zijn terug maar vliegen deze keer hoog in de lucht! Met Planes introduceert Disney een nieuw spektakel boordeval actie en humor. We maken we voor het eerst kennis met onze nieuwe held Dusty: een razendsnel sproeivliegtuigje dat ervan droomt om mee te doen aan de allerspannendste luchtrace rond de wereld.

Maar Dusty is niet gebouwd om te racen en heeft ook nog eens hoogtevrees. Ondanks zijn angst en met een beetje aanmoediging van zijn mentor, een ervaren marinepiloot, weet Dusty zich voor de grote race te kwalificeren. Dusty’s moed wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer hij hoogten bereikt waar hij nooit van had gedroomd en in een magische wereld naar de sterren reikt.

Disney

Ook Planes komt naar goede gewoonte uit in een hoogvliegende Vlaamse versie met de stemmen van heel wat bekende steracteurs! Niemand minder dan Dieter Troubleyn vertolkt de rol van de avontuurlijke Dusty en Marc Peeters krijgen we te horen als Skipper, de ervaren marinepiloot en Dusty’s mentor.

Verder vliegen ook Hubert Damen (Chug Teug), Charlotte Vandermeersch (Dottie), Eline de Munk (Rochelle), Pieter Embrechts (El Chupacabra), Axel Daeseleire (Ripslinger), Lieven Scheire (Brent Mustangburger), Bert Gabriëls (Bravo) en Sven De Ridder (Sparky) mee in dit avontuurlijk vliegspektakel! Het duo Ned & Zed wordt vertolkt door Roel Vanderstukken & Peter Van de Velde. David Verbeeck neemt deze keer ook de regie op zich.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.