Cast Taken 3 krijgt stilaan vorm

Taken 2

Warner

Luc Besson’s succesvolle Taken reeks is bijna aan zijn einde toe met Taken 3. Terwijl de voorbereidingen volop aan de gang zijn krijgt ook de cast opnieuw vorm. Liam Neeson had al eventjes opnieuw getekend voor zijn personage CIA-agent Bryan Mills. De overige familieleden waren echter nog een vraagteken. Olivier Megaton die ook al de tweede film regisseerde liet alvast weten dat Maggie Grace graag opnieuw Liam Neeson’s dochter, Kim, wil zijn. De Hollandse Famke Janssen besefte wel dat iedereen in de rij staat voor Liam en besliste dus ook wijselijk haar rol als echtgenote Mills terug op te nemen.

Taken 3 is voorlopig aangekondigd als de laatste in de serie. De twee vorige films brachten grofweg 600 miljoen dollar op wat doet vermoeden dat ook de derde film goed zal boeren. Fox had er in alle geval veel voor over. Neeson zou voor Taken 3 een grove twintig miljoen vangen en mocht zelf eisen dat er niemand meer zou ‘gevangen’ worden. Lijkt ons nogal moeilijk met de titel in kwestie, maar toch benieuwd.

Liam Neeson: “They called me up and I said “I’ll do it… but only as long as nobody gets taken.””

Details zijn er voorlopig noch over de plot noch over de releasedatum. Ook de rol die Forest Whitaker voor zich zal nemen blijft een goed bewaard geheim. Naar verluidt zou hij getekend hebben voor Taken 3, maar meer is nog niet bekend. De opnames starten eind deze maand.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.