Watson en Hemsworth beestig & mooi

beauty and the beast

Disney

Veel casting-roddels de laatste dagen. Niet alleen over Chris Pratt en Indiana Jones, maar ook Emma Watson en Liam Hemsworth krijgen aardig wat buzz.

Beauty and the Beast
Emma Watson is erop gebrand om de Beauty te spelen in Beauty and the Beast. In 2011 was de deal in kannen en kruiken om de rol op zich te nemen in Guillermo del Toro’s adaptatie van het bekende sprookje. Aangezien del Toro het te druk heeft met andere projecten, schoof hij Beauty and the Beast op de lange baan. Pech voor hem, want Disney is bezig al de klassieke sprookjes een live action versie te geven. Maleficent (2014) en Cinderella (2015) kwamen al aan de beurt. Nu is het tijd om Beauty and the Beast vanonder het stof te halen. Emma ruilt Guillermo dan maar in voor Disney. Ze zal het wachten beu zijn. Benieuwd wie het beest zal spelen.

20th Century Fox

20th Century Fox

ID Forever (Independence Day 2 dus)
Door The Hunger Games franchise krijgt de Australische acteur Liam Hemsworth heel wat aandacht. Wat zal zijn volgende project zijn? Wel, blijkbaar niet één van de kleinste rollen. Een belangrijke rol in ID Forever werd Hemsworth aangeboden. Het is nog niet zeker of hij de rol zal aannemen en welk personage hij zal spelen. The Hunger Games koos hem misschien voor zijn mooie ogen, maar Liam kan wel degelijk acteren. Waarschijnlijk zal hij een F16-piloot of dergelijke spelen. Iemand moet Will Smith vervangen. Smith zelf had geen zin zijn oude rol op te nemen. Als alles goed gaat, krijgen we wel Jeff Goldblum en Bill Pullman op het witte doek. Independence Day uit 1996 was een megahit. Hopelijk kan de sequel de hoge verwachtingen inlossen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.