Channing Tatum als regisseur?

The Dilemma

Universal Pictures

Er zijn zo van die acteurs die tot regisseur uitgroeien en dan iedereen versteld doen staan. Recent voorbeeld: Ben Affleck die  met Argo ei zo na de Oscars op stelten zette.  Affleck wist met zijn actiefilm o.a. de Oscar voor Beste Film weg te kapen. Misschien zal Channing Tatum, model/filmster, een gelijkaardig pad bewandelen: de Magic Mikester lijkt zich namelijk voor te bereiden op de regiestoel.

A-Film

Het slachtoffer van dienst is The Son, een Noorse thriller van Jo Nesbø. Binnen enkele weken zal Nesbøs roman zijn internationale uitgave kennen. Het boek is echter nog niet uit of de gesprekken voor een filmadaptatie zijn al aan de gaan: de natte droom van menig auteur. The Son volgt een (onterecht veroordeelde) gevangene die daarnaast een modelstudent in de cel blijkt te zijn en anderen bijstaat in tijden van nood. Wanneer zijn vader sterft, schildert de media diens dood af als de zelfmoord van een corrupte agent. Wanneer puntje bij paaltje komt, ontdekt de zoon dat zijn vader, een (uiteraard) eerlijke agent, vermoord werd. En zijn zoon moet de zaakjes op orde stellen en zin vader wreken.

En nu zou Tatum het verhaal willen verfilmen. Er is echter nog niets geweten over mogelijke scenaristen, castleden, etc. Desalniettemin is Tatum, samen met Reid Carolin en Kevin McCormick naar Oslo afgezakt om met Nesbø te palaveren over het boek (en, hoogstwaarschijnlijk, de verfilming). Wie weet zien we Tatum, wonder boven wonder, binnen enkele jaren ook een Oscar wegkapen en zo de hele filmwereld versteld laat staan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.