Charlie Hunnam en Dakota Johnson in Fifty Shades of Grey

Warner Bros. Pictures/ Fox

Warner Bros. Pictures/ Fox

Neeneenee! Hier geen double entendres over Fifty Shades of Grey, geen flauwiteiten over schwanzen, flamoezen en zweepjes en geen orgastische gebrul over de schrijfstijl van E.J. James. Niet omdat we hier bij Supercalifragilistic zo’n toffe peren zijn maar wel omdat Yours Truly het boek niet heeft gelezen – en het ook niet van plan is – en het dus enkel moet doen met wat ik her en der heb gelezen en gehoord. En als ik echt vernietigend uit de hoek wil komen, dan weet ik graag waar ik over spreek.

Zij die wel zich wel doorheen het boek gekreund hebben, kijken vol verwachting uit naar de verfilming. En bij heel veel fans lag één vraag op de lippen (no pun intended): wie zou zich regelmatig de kleren van het lijf scheuren als Christian Grey en Anastasia Steele?

De studio heeft uiteindelijk gekozen voor Charlie Hunnam en Dakota Johnson. Hunnam is vooral bekend als Jax Teller uit de tv-reeks Sons of Anarchy en deze zomer raakte hij nog slaags met verschillende Kaiju’s in Pacific Rim. Johnson is een minder bekend gezicht. Ze dook op in The Social Network en 21 Jump Street en is binnenkort te zien in Need For Speed met Aaron Paul. De actrice is de dochter van Don Johnson en Melanie Griffith.

Regisseur van dit schouwspel met het Beest met Twee Ruggen is Sam Taylor-Wood (Nowhere Boy). Het scenario komt van de hand van Kelly Marcel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.