Charlie Sheen wordt V.S.-president

Lionsgate Television

Als je dan toch een sleazy sequel maakt op een actie-explotationfilm, dan kan je er maar beter voor zorgen dat ook een deel van je cast van bedenkelijk allooi is. En dus heeft Robert Rodriguez boozehound en liefhebber van met siliconen uitgeruste fijne vleeswaren Charlie Sheen gecast in Machete Kills. Als president van de USA nota bene. De Sin City-regisseur maakt het nieuws bekend via twitter en gooide er meteen een foto bij.

I just cast Charlie Sheen in Machete Kills as the President of the United States! Who better? More soon…

Robert Rodriguez

Leuk detail, Sheen volgt zo netjes in de voetstappen van vader Martin Sheen, die zeven seizoenen lang V.S.-president Bartlet speelde in het schitterende The West Wing (de finale van seizoen twee is nog altijd zowat het beste uur tv dat ik ooit heb gezien, up yours FC De Kampioenen).

Door ook nog de voormalige Two and a Half Men-ster in de vleesmolen van Machete Kills te gooien, heeft Rodriguez nu echt wel een geinig groepje thespians bijeengeharkt. Want naast Sheen staan ook Mel Gibson– nog zo’n acteur met een bruin randje -, Tom Savini en natuurlijk Danny Trejo op de loonlijst. Het oestrogeen, en voluptueuze vormen, worden dan weer geleverd door Jessica Alba, Amber Heard, Michelle Rodriguez en Sofia Vergara. Ook  al kon de eerste Machete de verwachtingen niet helemaal inlossen – te mainstream, te weinig sleaze -, de cast doet hopen dat de sequel wel cohones aan het lijf heeft.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.