Christopher Nolan gaat naar de ruimte en neemt mee: Casey Affleck

The Killer Inside Me

IFC Films

Casey Affleck gaat meespelen in Interstellar, het nieuwe science fictionproject van topregisseur Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight). Affleck verklapte het nieuws tijdens een interview voor het Amerikaanse magazine Elle. Eerder bevestigden Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine en Bill Irwin hun medewerking. Matthew McConnaughey speelt de hoofdrol.

Casey Affleck was lange tijd bekend als ‘broer van Ben Affleck‘, maar maakt zichzelf een naam sinds zijn vertolking van Robert Ford in The Assassination van Jesse James by the Coward Robert Ford. Andere opmerkelijke rollen volgden in Gone Baby Gone en The Killer Inside Me. Later dit jaar zien we Casey nog terug in Ain’t Them Bodies Saints en Out of the Furnace. In Ain’t Them Bodies Saints speelt Affleck Bob Muldoon, een misdadiger die ontsnapt uit de gevangenis om zich te herenigen met zijn vrouw (Rooney Mara) en dochter, die geboren werd terwijl hij vastzat. (bekijk hier de trailer) In Out of the Furnace speelt Affleck dan weer Rodney Baze Jr. Wanneer die mysterieus verdwijnt, neemt zijn broer Russell (Christian Bale) het recht in eigen handen om orde op zaken te stellen.

Casey Affleck is momenteel aan het werk op de set van Third Person, een romantisch drama van Paul Haggis (Crash, The Next Three Days). Als die opnames erop zitten, kan hij meteen aan de slag voor Interstellar, want die opnames beginnen normaal gezien nog deze zomer. De release van Interstellar staat gepland voor eind 2014.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.