Clint Mansell schrijft voor Noah

Le Lombard

Darren Aronofsky’s vaste componist Clint Mansell is opnieuw van de partij voor zijn volgende productie. Noah vertelt het alom bekende Bijbelse verhaal van het gezinshoofd waar God aan vraagt om een enorm schip te bouwen teneinde de goeden te redden van de zondvloed. Tot nu toe is de muziek van Mansell kenmerkend en vaak doorslaggevend geweest voor al de films van Aronofsky.

Wie reeds een voorproefje wenst van wat Noah zal worden kan terecht bij de lokale stripboer. Naar onze bescheiden mening is de strip Noach, wegens de slechtheid van de mensen een draak van een poging, ondanks de post-apocalyptische, scifi/fantasy stijl. De dialogen zijn plat, de personages karakterloos en voorspelbaar en doet het geheel ons vooral denken aan een geïllustreerde Oud Testament. Zich Russel Crowe in de titelrol voorstellen, maakt het er trouwens niet beter op.

Voorlopig is het dus hopen dat Darren Aronofsky een betere filmmaker blijft dan stripscenarist en kijken we uit naar de eigenzinnige tonen die we van Clint Mansell gewoon zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.