Daisy Ridley hoofdrol in Star Wars

Daisy Ridley

Big Talk Productions

Als jou de naam Daisy Ridley niets zegt, geen ramp. Ik ken de actrice ook nauwelijks. Je ziet haar in The Inbetweeners 2, maar daarmee zal haar aantal volgers op Twitter (7000) niet echt stijgen. Met de hoofdrol in Star Wars is the sky echter the limit. De onbekende Daisy is namelijk uitgekozen door J.J. Abrams voor de volgende Star Wars én de nog te schrijven sequels. Al is alles zoals steeds nog onder voorbehoud.

Daisy speelt sowieso mee in Star Wars Episode VII. Volgens de geruchtenmolen keert ze terug voor Star Wars Episode VIII (in een regie van Rian Johnson) en Star Wars Episode IX. Dat nieuws stuurde Deadline de wereld in nadat bekend werd gemaakt dat de actrice tekende bij een nieuw agency.

Tijdens de eerste leesbeurt van het scenario door de acteurs zat Ridley tussen de personages van Han Solo (Harrison Ford) en Princess Leia (Carrie Fisher). Dat zorgde voor de speculatie dat zij het liefdeskind is van de twee. Ze heeft daarnaast heel veel scènes met John Boyega en enkele met Mark Hamill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.