David Fincher voor biopic Steve Jobs?

Columbia

Columbia

Steve Jobs blijft een intrigerende figuur. Ondanks het uitkomen van jOBS in 2013, staat er nu al een nieuw project gepland over het leven van de oprichter van Apple. Voor die film wordt er intussen onderhandeld over het samenbrengen van het succesteam achter The Social Network. David Fincher zou namelijk in gesprek zijn om de taak van regisseur op zich te nemen.

Fox

De film zal zich kunnen baseren op de enige officiële autobiografie van Jobs, geschreven door Walter Isaacson. Vertrokken vanuit meer dan 40 interviews met the man himself en 100 interviews met zijn vrienden en familie, geeft Isaacson in het boek een unieke blik op het bewogen leven van de digitale pionier. Daar lijken ook tal van lezers het mee eens te zijn, want het boek werd al snel een bestseller.

Met een script geschreven door Oscar-winnaar Aaron Sorkin en Scott Rudin als producer, lijkt er ook met de verfilming wel een groots project aan te komen. Nog even afwachten op de bevestiging van Fincher als regisseur dus, maar verder nu al beloftevol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.