Dawn of the Planet of the Apes productiefoto’s

20th Century Fox

20th Century Fox

Soms lukt het. Een succes van weleer uit de oude doos halen, in een nieuw kleedje steken en even goed maken. Rise of the Planet of the Apes was zo’n geval en verrassend succesvol. Breien we er een vervolg aan en melken we het verhaal nog wat uit? Tuurlijk. We zijn toch de geldgeile wolven van Hollywood, nietwaar? Resultaat: Dawn of the Planet of the Apes.

Ik durf er mijn geld niet opzetten dat dit een goede film wordt. Hij zal voornamelijk op het succes van zijn voorganger meesurfen en weinig nieuws brengen. Het zal allemaal wat grootser en spectaculairder zijn. Deze komt uit in 3D. Wees dus maar zeker dat ze enkele apenstreken naar je gezicht zullen gooien. De kracht van de eerste zat hem in het menselijke, de vriendschap en het familiegevoel. Dawn of the Planet of the Apes gaat over oorlogje voeren.

Om het publiek warm te houden heeft 20th Century Fox enkele productiefoto’s vrijgegeven. Volwassen mannen in onesies die een aap spelen. Alles voor de kunst van het acteren. Net zoals in de eerste komen de apen tot leven door motion capture. Ik verwacht dat het resultaat weer fenomenaal is. Maar al geef je een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. De apen kunnen dan wel erg realistisch zijn, maar als het verhaal op de baallekes trekt dan krijgen we de kous op de kop.

Wat vinden jullie van de kliekjes hieronder? De laatste twee doen mij alvast denken aan een boyband. Zo uit een videoclip geknipt.

 

20th Century Fox

20th Century Fox

20th Century Fox

20th Century Fox

20th Century Fox

Een beetje zoals deze mannen…

MTV

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: ,

Comments are closed.