De geheime affaire van Elizabeth Olsen

Roadside Attractions

Roadside Attractions

Rond het olijke duo Ashley en Mary-Kate Olsen is het al enige tijd stil. Maar hun kleine zus Elizabeth zit niet stil. Eind januari kan je haar aan het werk zien in Kill Your Darlings en Spike Lee‘s Oldboy. Later op het jaar treedt ze ook aan in In Secret, gebaseerd op een roman en toneelstuk van Émile Zola.

Roadside Attractions

In Secret vertelt het verhaal van Thérèse Raquin, een mooie jongedame in het Frankrijk van de jaren 1860. Thérèses tante dwingt haar te trouwen met haar neef Camille (Tom Felton, die je waarschijnlijk kent als de evil Draco uit de Harry Potter-reeks). Het is een huwelijk zonder liefde of passie. Dan maakt Thérèse kennis met Camilles jeugdvriend Laurent, een man die het vuur in haar lendenen wel weet aan te wakkeren. Je raadt het al: een affaire kan niet uitblijven.

Regisseur Charlie Stratton heeft voor In Secret een sterke cast verzameld. Behalve Felton en Olsen krijgen we ook Oscar Isaac te zien. Na Inside Llewyn Davis mag die zijn baard en snor inruilen voor bakkebaarden om in de huid van Laurent te kruipen. In de rol van Thérèses tante zien we tweemalig Oscarwinnares Jessica Lange.

Deze week kwam de eerste trailer voor In Secret op het net terecht. Helaas geeft die al behoorlijk veel weg van het plot. Wie niet bang is voor spoilers, kan de trailer hier bekijken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.