De geluiden in Prometheus

Prometheus

Fox

Het moet tot nu toe zowat dé film zijn die de meeste aandacht krijgt. Alles, maar dan ook alles wordt besproken en bestudeerd van Prometheus. Zeker nu de film ook in de Amerikaanse zalen draait. We worden overspoeld met interviews, visies en meningen over de terugkeer van Ridley Scott naar het genre. Wat onthouden we uit dat alles?

In principe zou de blu-ray zowat 20 tot 30 minuten aan extra materiaal bevatten, al dan niet via een director’s cut. Ridley is best tevreden met het eindresultaat. Maar fans willen vandaag graag veel meer weten over een film en de mogelijkheden zijn er. Met bijvoorbeeld Kingdom of Heaven heeft hij ooit de foute keuze gemaakt en die film ingekort, maar de langere versie zou veel beter, evenwichtiger en sterker zijn. Verder heeft Scott verteld dat hij zich echt heeft geamuseerd tijdens het maken van deze film dat hij graag de sequel zou willen maken.

Nu is er ook nog deze video opgedoken over de geluiden die je tijdens de film hoort. Geluiden, we staan er vaak niet bij stil dat er effectief een ploeg bezig is met het ‘maken’ van die geluiden, maar zo evident is het niet altijd of net wel. Dus een kijk op dit productieproces is altijd interessant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.