De schone, de komiek en de dictator

The Dictator

Universal

Vrouwen veeleisend? Natuurlijk niet! We weten gewoon heel goed wat we zoeken in een man. Uit een recente enquête blijkt dat een vrouw een partner wil die er goed uitziet, succesvol is, graag sport en zijn gezin op de eerste plaats zet, maar al die zaken geven we graag op als de man in kwestie geen goed grapje kan maken. We willen allemaal iemand die ons kan doen lachen! Stel je maar eens voor dat je de vrouw was van Danny DeVito, Robin Williams of Adam Sandler. Je zou glimlachend opstaan en weer gaan slapen. Er is niets aantrekkelijker dan een man die een vrouw kan doen lachen! Ook Sacha Baron Cohen weet onze lachspieren keer op keer te triggeren en dat doet hij vanaf 16 mei opnieuw met zijn nieuwe typetje Aladeen in The Dictator. In de film trekt admiraal-generaal Aladeen naar de ‘US and A’ om zijn volk te beschermen tegen de komst van de democratie.

movies about

Roem, geld, succes, looks, een six pack, tien auto’s in de garage, … we zouden het allemaal wel willen in een man. Maar zeg nu zelf wat heb je aan een mooie Adonis als je er geen leuk gesprek mee kan hebben. Of wat heb je aan een rijke man die nooit thuis is? Soms wil je toch gewoon iemand waarmee je kunt lachen? Zelfs als hij er net iets minder leuk uitziet! De volgende vrouwen zijn daar het levende bewijs van.

Sexytime tussen Jenny McCarthy en Jim Carrey

Jenny McCarthy kiest resoluut voor een man met humor in plaats van looks, geld of succes. Ze was vijf jaar samen met Jim Carrey, een iconisch begrip in de film- en komediewereld. Carrey weet zich voor zijn rollen in de gekste typetjes te wurmen. Denk maar aan de homorol die hij op zich nam in I love you Phillip Morris of de lelijke Count Olaf die hij speelde in Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Let’s face it, hij is niet meteen moeders mooiste en toch viel de beeldschone Jenny voor zijn charmes. Humor definitely does the trick!

Reuters

‘This is my wife, this is my other wife, this is my mistress, this is my sister… and this one, I have to pay money for…’

Ook Eddie Murphy blijkt over een portie humor te beschikken want heel wat mooie vrouwen zijn al voor deze man gezwicht hoewel hij zelf toch ook een heel aantal groezelige rolletjes gespeeld heeft. Zo viel ook Tracey Edmunds, een gerenommeerde producer in Amerika, voor de humoristische acteur. Murphy speelde al een welgevormd kreng van een vrouw in Norbit, een nutty professor in Dr. Dolittle en een gestoorde politieagent in Beverly Hills Cop. Spijtig genoeg zijn ze vandaag niet meer samen maar aan succes heeft de acteur niet moeten inboeten.

‘Once I carried woman for mile against hersh will’
‘so what happened then?’
‘she’s wife now’

Disney

Dat een man ons moet doen lachen, heeft ook Isla Ficher goed begrepen. Isla, gekend van Confessions of a Shopaholic, is samen met wannabe gangster Ali G, de Kazachstaanse reporter Borat en de verwijfde modejournalist Brüno – en dat op hetzelfde moment? Ja, want zij is samen met de meester in het vertolken van typetjes: Sacha Baron Cohen! Sacha barst van de humor en creativiteit en zet zijn typetjes met glans neer. Net zoals het nieuwe typetje dat hij weldra vertolkt in The Dictator. Wie die opmerkelijke figuren van Sacha Baron Cohen kent, weet dat deze op zijn zachtst uitgedrukt niet altijd even sexy zijn. Zijn typetje Borat die als een harige gorilla in een niets-verhullend zwempakje rondloopt, doet ons huiveren en de Oostenrijkse en ietwat vrouwelijke Brüno laat ons gillend de kamer uitlopen maar toch viel de mooie Australische Isla Fisher voor deze master in disguise. Ze leerden elkaar kennen in 2002, trouwden in 2010 en werden de trotse ouders van twee dochters. ‘Iz Nice!’

The beauty and the beast- formule werkt!

Paramount

Deze ‘beauty and the beast’-koppels zijn het levende bewijs dat humor bij een man absolute boyfriend material is. Oke, het is leuk om een man te hebben met veel geld, want onze wekelijkse shop-strooptochten financieren zich niet vanzelf. En natuurlijk is het tof als onze vriend er goed uitziet en een succesvolle baan heeft. But in the end, willen we toch kunnen thuiskomen en kunnen lachen met elkaar. Een man die zo nu en dan een leuk mopje maakt en eens met zichzelf kan lachen is toch zo veel sexier dan eentje die er nooit is of nooit eens lacht. Sacha Baron Cohen is helemaal hot op dit moment en is the key to happiness op dat gebied. Hij blijft zichzelf heruitvinden in zijn typetjes en is momenteel één van de grappigste acteurs in Hollywood. In The Dictator kunnen we zijn nieuwste typetje Aladeen leren kennen. Aladeen wordt gegijzeld en vervangen door een naïeve geitenherder. Het wordt zijn doel om zijn macht terug te krijgen en te voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.  Aan het eind van de dag willen we gewoon iemand die ons kan doen lachen en gegarandeerd dat Sacha Baron Cohen daarin slaagt. Het maakt dan helemaal niet uit hoe rijk, hoe lelijk, of hoe lomp een man is, als hij maar over een nodige dosis humor beschikt kan hij ons hart veroveren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.