De toekomst van Marvel

Guardians Of The Galaxy

Marvel

Iron Man 3

Marvel

Robert Downey Jr. is een volleerde steler van de show en op Comic-Con 2012 was dat niet anders. Hij introduceerde de eerste beelden uit Iron Man 3, waarin een post-The Avengers Tony Stark af te rekenen krijgt met The Mandarin (Ben Kingsley). Regisseur Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) bevestigde alvast dat de eerste helft van de opnames goed waren verlopen, “nu alleen de rest niet verkloten”. Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) en James Rhodes/War Machine (Don Cheadle) zijn wederom van dienst. Nieuw zijn onder andere Guy Pearce’s Aldrich Killian en Rebecca Halls Dr. Maya Hansen.

Thor: The Dark World

Marvel

Marvel had echter nog meer uit zijn mouw te schudden. Naast Iron Man 3 verschijnt volgend jaar ook het eerste vervolg op Thor, dat bij deze tot Thor: The Dark World is herdoopt. Daarin zou de Noorse god (Chris Hemsworth) de donkere kant van Asgard gaan ontdekken, ongetwijfeld geplaagd door adoptiebroertje Loki (Tom Hiddleston) en een nieuwe schurk (helaas wordt dat niet Mads Mikkelsen wegens agendaproblemen). De rest van het pantheon met Odin (Anthony Hopkins), Frigga (Rene Russo) en Heimdall (Idris Elba) zijn opnieuw van de partij, alsook de Warriors Three (alleen Ray Stevenson en Zachery Levi bevestigd), Sif (Jaimie Alexander) en wetenschappers Jane Foster (Natalie Portman) en Erik Selvig (Stellan Skarsgård). Regie is in handen van Alan Taylor (Game Of Thrones), het script is geschreven door Don Payne (Thor) en Robert Rodat (The Patriot).

Captain America: The Winter Soldier

Marvel

Ook de sequel op Captain America: The First Avenger krijgt een nieuwe naam mee, namelijk Captain America: The Winter Soldier. De titel verwijst naar Bucky Barnes (vertolkt door Sebastian Stan in The First Avenger), omgebouwd door de Russen tot een cyborg en huurmoordenaar. Of Chris Evans‘ Steve Rogers het werkelijk in 2012 tegen de commies gaat opnemen, valt nog af te wachten. Het concept is alleszins intrigerend, en met Joe en Anthony Russo (Community) zitten er twee interessante mensen in de regisseursstoel.

Ant-Man

Marvel

Tot zover vertrouwd terrein. Marvel maakte eveneens bekend dat de langverwachte Ant-Man van Edgar Wright (Shaun Of The Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim Vs. The World) eindelijk onderweg is. Wright pende ook het scenario en onthulde test footage van de film. Eerst blikt hij echter nog The World’s End in, het slotstuk in zijn Three Flavours Cornetto Trilogy met Simon Pegg en Nick Frost. Daarna gaat hij aan de bak met Henry “Hank” Pym a.k.a. de mierenman, een superheld die zich kan verkleinen tot de grootte van een… u raadt het al. In de stripreeks is Pym een vast onderdeel van de Avengers, en hopelijk betekent zijn eerste solouiting meteen een plaatsje in het team voor Avengers 2.

Guardians Of The Galaxy

Marvel

Tenslotte werd ook groen licht gegeven aan Guardians Of The Galaxy (zie hoofdfoto). Dit intergalactische superheldenteam is een beetje de equivalent van de Avengers in het heelal. De bewakers zouden bestaan uit Star-Lord, Drax the Destroyer, Gamora, Groot en Rocket Raccoon. Jawel, een gewapende wasbeer. Wij kunnen al niet wachten tot Rocket Raccoon en Tony Stark elkaar ontmoeten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.