Tweede trailer voor nieuwe Scorsese

Paramount

Paramount

Nog tot en met eind januari kan je in het Caermerklooster te Gent terecht voor een tentoonstelling gewijd aan het leven en het werk van Martin Scorsese. Tegen dan kan je ook genieten van de laatste nieuwe van de kleine grootmeester.

Op 8 januari komt namelijk The Wolf of Wall Street in de zalen. Hierin vertolkt Leonardo DiCaprio de rol van de decadente en jammer genoeg echt bestaande Jordan Belfort. Deze door en door corrupte en coke snuivende beursmakelaar maakte zich in de jaren negentig immens populair binnen de virtuele wereld van het o zo begeerde aandeel. Of net niet, want what goes up, must come down. En Belfort, die is gigantisch hoog gegaan…

Paramount

Naast DiCaprio vinden we ook Jonah Hill terug. Hill kennen we vooral van z’n grappige rollen (in onder meer Superbad), maar bewees in Moneyball en Cyrus ook over een serieus kantje te beschikken. Een andere opvallende bijrol is weggelegd voor een niet al te fris uitziende Matthew McConaughey. Hij is na kleine meesterwerkjes als Mud en Killer Joe blijkbaar echt wel aan de serieuze periode van z’n carrière is begonnen. Houden zo, zou ik zo zeggen. Het scenario tot slot is van de hand van Terence Winter, met wie Scorsese al eerder samen werkte voor Boardwalk Empire.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.