DeHaan en Pattinson als Dean en Stock

fast.swide.com

fast.swide.com

Anton Corbijn (de olijke Hollandse fotograaf/regisseur) had het genoegen om één van Philip Seymour Hoffmans laatste acteerprestaties op beeld vast te leggen. Dit deed hij voor de film A Most Wanted Man die vanaf 2014 te zien is.

Corbijn is een regisseur nog volop in ontwikkeling. Een stevige debuutfilm Control en een aardige tweede The American maken van Anton een beloftevolle regisseur. Ook al was George Clooney de ster van de film, er was nog wat werk aan. A Most Wanted Man, opnieuw een spionnenthriller, is hopelijk een volgende positieve stap in de ontwikkeling van onze Noorderbuur. De film is reeds ingeblikt en creatieveling Corbijn neemt al een nieuw project onder handen, namelijk Life.

Life vertelt het verhaal van fotograaf Dennis Stock, gespeeld door Robert Pattinson. Stock volgde James Dean in 1955 op de voet net voor de première van East of Eden. Dean wordt gespeeld door opkomend talent Dane DeHaan en neemt Stock mee op een road trip doorheen Los Angeles, New York en Indiana.

East of Eden was de doorbraakfilm voor Dean. Zijn succes was echter van korte duur. De superster kwam in een tragisch auto-ongeval om het leven in datzelfde jaar ’55. Van een blitzcarrière gesproken. Niet te min blijft Dean een icoon van de cinema en toonde hij in 3 films meer talent dan Justin BieberHayden Christensen en een hoop Disney-sterren samen.

Een eerste officiële foto van de hoofdrolspelers werd onlangs vrijgegeven. Weetje: Gary Ross, regisseur van de The Hunger Games, werkt aan een remake van East of Eden met Jennifer Lawrence. (Persoonlijk vind ik dit een slecht idee. Van de Mona Lisa blijf je ook af, nietwaar?)

See-Saw Films & First Generation Films

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.