Disney start productie Assepoester

Disney

Disney

De productie van Assepoester is gestart in de Pinewood Studios en gebeurt op verschillende locaties in Engeland.  De film wordt uitgebracht door Walt Disney Studios Motion Pictures en verschijnt  in de bioscoop in het voorjaar van 2015.  Aan het werk zie je Lily JamesRichard MaddenCate Blanchett en Helena Bonham Carter.

De regisseur van dienst is Kenneth Branagh en hij is natuurlijk enthousiast:

“Het is onmogelijk om aan Assepoester te denken zonder ook aan Disney te denken en de tijdloze beelden die we ons allemaal herinneren uit onze kindertijd. Zo’n klassieke momenten zijn onweerstaanbaar voor een filmmaker. Lily James is de perfecte Assepoester: ze combineert haar prachtige schoonheid met intelligentie, humor, plezier en verfijndheid. Haar prins wordt gespeeld door Richard Madden, een jonge acteur met een ongelooflijke kracht en charisma. Hij is grappig, slim en sexy en een perfecte match voor Assepoester”, zegt regisseur Kenneth Branagh.

Het verhaal van Assepoester volgt het lot van de jonge Ella wiens vader hertrouwt na de tragische dood van haar moeder. Ella wil graag haar vader steunen en verwelkomt met open armen haar nieuwe stiefmoeder Lady Tremaine en haar dochters Anastasia en Drisella. Maar wanneer Ella’s vader plots en onverwacht overlijdt, moet Ella rekenen op de welwillendheid van haar jaloerse en gemene nieuwe familie.

Op een dag ontmoet Assepoester een vreemde man in het bos.  Ella weet niet dat hij geen bediende is van het Paleis, maar een echte prins, en denkt dat ze eindelijk een zielsverwant heeft gevonden. Wanneer het Paleis een uitnodiging voor een bal stuurt naar alle jonge vrouwen van het dorp, krijgt Ella hoop dat ze de onbekende man misschien nogmaals zal ontmoeten.

De rest en leegtes in het verhaal kan je zeker zelf invullen. En anders is het dus wachten tot 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.