Django & Friends (1)

Sony Pictures Releasing

De nieuwste poster van Django Unchained is nog maar net verschenen of we kijgen alweer een nieuwe lading op ons bord. Elk personage dat van belang is in Quentin Tarantino’s volgende prent heeft zijn eigen affiche gekregen. Ze zijn allen in dezelfde stijl, duidelijk helemaal anders dan de vermelde poster.

We geven alvast een overzichtje van enkele van de personages, de overige volgen in een volgend artikel.

Sony Pictures Releasing

Stephen is de loyale huisslaaf van bad guy Calvin Candie. Het type zwarte die blij was met zijn positie en niet bepaald een toonbeeld is voor de strijd tegen de afschaffing van de slavernij. Samuel L. Jackson die de rol op zich neemt verwoordde dit zo op zijn eigen manier:

“Hopefully I will become the most hated negro in cinematic history.”

Sony Pictures Releasing

Broomhilda von Shaft (Kerry Washington) is de vrouw van Django. Ze werd echter uit zijn armen weggenomen en kwam bij de plantage-eigenaar Calvin Candie terecht. Wie bij het lezen van de naam Shaft een belletje hoort rinkelen zit er niet naast. Django en Broomhilda zijn namelijk de verre voorouders van John Shaft, hoofdpersonage in de gelijknamige films.

Sony Pictures Releasing

Calvin Candie is de slechte blanke man in het verhaal. Hij is de eigenaar van de plantage Candyland en houdt er daarnaast een harem seksslavinnen op na. Django kan er dus maar best voor zorgen dat hij zijn vrouw er snel weghaalt. Leonardo DiCaprio hebben we nog niet vaak in deze rol gezien. De eerste beelden zijn echter al meer dan overtuigend.

Sony Pictures Releasing

Billy Crash (Walton Goggins) heeft een nogal speciale job op de plantage. Zijn functie is het trainen van mannelijke slaven in allerlei vechttechnieken in het kader van knokpartijen die pas eindigen met de dood van één van de deelnemers.

Binnenkort volgen de overige personages in Django Unchained, we’ll keep you posted!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.