Django & Friends (2)

Django Unchained

Sony Pictures Releasing

En hier is dan de volgende lading van de characterbanners voor Django Unchained! Vandaag maak je kennis met de overige personages.

Beginnen doen we met Spencer Gordon Bennet (Don Johnson), a.k.a. Big Daddy Bennet. Net als Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) is Bennet eigenaar van een plantage, Bennet Manor. Onder zijn werknemers mag Bennet onder andere de Brittle brothers rekenen. Een stel voormalige slavenhandelaars die ook nog Django (Jamie Foxx) en zijn vrouw Broomhilda (Kerry Washington) hebben verkocht, respectievelijk aan de Speck brothers en Scotty Harmony.

Sony Pictures Releasing

Dr. King Schultz (Christoph Waltz) was een tandarts. Dat moet hem echter gaan vervelen zijn want hij heeft een nogal drastische wending aan zijn leven gegeven. Tegenwoordig komt hij aan de kost als premiejager. Hij zal Django bevrijden en hem helpen bij de zoektocht naar zijn vrouw op voorwaarde dat Django hem helpt bij het vinden van de Brittle brothers.

“…the badder they are the bigger the reward.”

Sony Pictures Releasing

Django is degene die in de film ontketend wordt. Hij en zijn vrouw werden door de Brittle brothers tot slaaf gemaakt en verkocht. Wanneer premiejager Schultz Django bevrijdt, krijgt hij de kans om wraak te nemen en zijn vrouw terug te vinden. De rol zou eerst naar Will Smith gaan maar toen die afhaakte was Jamie er als de kippen bij om er op te springen.

Sony Pictures Releasing

En last but definitely not least… Quentin Tarantino kon het blijkbaar niet laten om naast de verschillende hoofdrollen ook een banner voor zichzelf te maken. Of dit uit ijdelheid was dan wel een promostunt, we gaan er ons hoofd niet over breken. Feit is dat Tarantino zeker in het rijtje past.

Sony Pictures Releasing

Het duurt nog een kleine twee maand vooraleer Django Unchained in de zalen komt. Het zou ons echter verbazen moesten we nog zo lang moeten wachten op enkele nieuwe verwennerijen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.