Django Unchained: The Good The Bad and The Ugly

Django Unchained

Sony Pictures Releasing

Django Unchained zit er aan te komen en dat zullen we geweten hebben. Na Inglorious Basterds dat zich afspeelde tijdens de 2e wereldoorlog trekt Quentin Tarantino met Django Unchained naar een heel andere tijdsperiode en een heel ander genre. Dat het een western wordt hoeven we je niet te vertellen. Maar blijkbaar wilde men dat met de laatste nieuwe poster toch nog eens onderstrepen. We zien de drie hoofdrolspelers de lens in kijken alsof ze werd gezegd: “kijk maar zo badass als je kan”.

Onwillekeurig doet het aan de klassieke western, The Good The Bad and The Ugly denken. Al is het maar aan één van de vele posters hiervan. Jamie Foxx is de goeie, Leonardo DiCaprio de slechterik en Christoph Waltz… laten we schoonheid om het gemakkelijk te maken subjectief noemen.

De poster straalt echter toch ook de typische Tarantino-sfeer uit. De badass look, het feit dat de afbeelding zwart wit is maar wel doordrenkt met bloedspatters,… En dan natuurlijk de oneliner niet vergeten! Life, liberty and the pursuit of vengeance. Als iets dichter in de buurt komt van een rode draad in Tarantino-films, laat het ons dan gerust weten.

Onze nieuwsgierigheid is alvast weer een stuk aangewakkerd, laat die ontketening maar komen!

Sony Pictures Releasing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.