Een boodschap van The Dictator

The Dictator

Als iets onze aandacht trekt, dan willen we het ook met iedereen delen. Zo vonden wij volgend bericht in onze mailbox. Natuurlijk zwichten wij niet voor lieve woorden, geschenken en plezierreisjes, maar ze zijn altijd welkom). Al kan ik alvast vertellen dat Supercalifragilistic in de maand oktober dvd’s zal weggeven van ondergetekende en zijn langspeler.

Republiek van Wadiya

 

Mijn Waarde Vriend, Marionet van de door Zionisten gecontroleerde Westerse Media,

Ik schrijf u deze brief in voorafgaandelijke dankbaarheid voor uw 5-op-4-sterrenrecensie van de aankomende blu-ray- en dvd-releases van mijn film The Dictator.

Hoezeer het mij ook grieft dat ik niet persoonlijk aanwezig kan zijn om u tijdens het recensieproces te begeleiden, zullen de schildwachten die momenteel aan uw huis en kantoor geposteerd zijn u ongetwijfeld helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Voel u alstublieft op generlei wijze onder druk gezet om gunstige zaken neer te pennen. Het staat u, uiteraard, absoluut vrij om te zeggen wat u belieft. Net zoals het John Lennon in 1980 vrij stond om mijn vader een handtekening te weigeren, het JFK in 1963 vrij stond om hem een atoombom te weigeren en het Marilyn Monroe in 1962 vrij stond om hem een BJ te weigeren. Prinses Diana heeft hij, eerlijk waar, nooit ontmoet.

Ik kijk ernaar uit om uw volstrekt onpartijdige en overweldigend positieve recensie van mijn dvd en blu-ray te ontvangen. Beiden worden in oktober vrijgegeven. Wat uw familie betreft, dat hangt volledig van uzelf af.

Uw trouwe bondgenoot,

Admiraal Generaal Aladeen

P.S. Plant u naar het Labor Day feestje van Saadi Gaddafi in de Hamptons te gaan?  Zo ja, zult u in het wit gekleed zijn?  Ik voel me altijd zo… overdressed.

Wat een dictator allemaal niet doet om bij ons op een goed blaadje te staan… .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.