Eerste beelden The Host 2

A-Film Distribution

Eentje die nagenoeg uit het niets komt: The Host 2 (of Gwoemul 2), de sequel op een meesterlijke Zuid-Koreaanse monsterfilm uit 2006. In de nasleep van het succes van The Host doken wel geruchten op van een opvolger. Maar dat die tweede film effectief in de maak was, dat was een kleine doch aangename verrassing.

Het eerste clipje van de film is er meteen boenk op. Geen all revealing trailer maar een korte sequentie waarin het monster – opnieuw schitterend vormgegeven – de mobilhome van een gezin aanvalt. De special effect zien er opnieuw topnotch uit. En voor de liefhebbers is er meteen na het filmpje een vergelijking tussen het opgenomen materiaal en de uiteindelijke scène. Nice.

Voor deel twee keert Joon-ho Bong, de regisseur van de eerste The Host, niet terug. En dat is meteen het enige wat er nog geweten is van de film. Wie nu wel regisseert, wie deel uit maakt van de cast, wat de plot van de film is,… het is allemaal nog één groot mysterie. Maar gezien de graad van afwerking van dit clipje kan een release in principe niet al te ver meer af zijn. Fingers crossed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.