Eerste foto Guardians of the Galaxy

Walt Disney Studios Motion Pictures

Walt Disney Studios Motion Pictures

Via Twitter vuurt regisseur James Gunn de eerste officiële foto van Guardians of the Galaxy op ons af. Bij ons is Guardians of the Galaxy een minder bekende comic book reeks. De film is gebaseerd op de reboot-reeks van 2008. De originele zag in 1969 het levenslicht. De eerste Marvel comic film niet gebaseerd op een langlopende reeks zoals Spider-man of X-Men. We weten niet goed wat verwachten, maar bij Marvel weten ze wel hoe de vork aan de steel zit.

We volgen avonturier Peter Quill (Chris Pratt) die een mysterieuze orb steelt. Hij wordt door allerlei schurken achtervolgt die hem de orb willen ontvreemden. Om te overleven sluit hij een verbond met een groepje bijzondere aliens, de Guardians of the Galaxy.

Walt Disney Studios Motion Pictures

Van links naar recht zien we de intrigerende, maar dodelijke Gamora (Zoe Saldana), Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt), Bradley Cooper verleent zijn stem aan de schietgaren Rocket Racoon. Vervolgens hebben we spierbundel Drax the Destroyer (Dave Bautista) en ten slotte Vin Diesel die letterlijk een boom van een kerel is als Groot.

Wie dit jaar bij Thor: The Dark World geduldig wachtte op de secret ending kreeg Benicio Del Toro als The Collector op zijn boterham. Dit was een mooie link en teaser naar deze volgende Marvel-film. Benicio zal een belangrijke rol spelen in de Guardians of the Galaxy.

Eén ding is zeker Marvel heeft nog grootse plannen. Na de Tesseract (The Avengers) en Aether (Thor: The Dark World) zal via Gardians of the Galaxy de derde Infinity Stone zijn intrede maken in de Marvel-Universe. Three down, three to go.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.