Eerste trailer Irrational man

Emma Stone en Joaquin Phoenix in Irrational Man

Mars Distribution

Het is een gegeven waarbij je nog op je beide oren kan slapen in deze onzekere tijden: Woody’s productiviteit van een film per jaar. Wat dit betreft is ook 2015 zo’n jaar waarin er met een gerust gemoed op die twee oren kan geslapen worden. 

Maar zo voorspelbaar Woody Allen zijn productiviteit is, zo voorspelbaar lijken ook zijn films te worden. Geef toe: iemand wordt geconfronteerd met een existentiële crisis en verliest al zijn vat op het leven, tot er plots een lieftallige frisse wind door zijn of haar leven blaast… We zijn het al vaker in Allens films tegengekomen de laatste decennia.

En toch blijft dit opaatje zo geliefd in de filmwereld en bij filmliefhebbers. Met z’n nieuwste, Irrational Man, heeft hij bovendien weer een première op het komende FilmFestival van Cannes. Tijd dus voor een eerste trailer!

Wat meteen opvalt is dat de samenwerking met cinematograaf Darius Khondji na meer dan vijftig samenwerkingen nog steeds geen smet op het blazoen kent. De trailer toont ons dat Irrational Man, net zoals al zijn voorgangers, er simpelweg magnifiek zal uitzien.

Natuurlijk is het ook aangenaam vertoeven wanneer we geconfronteerd worden met twee pracht van acteurs zoals Joaquin Phoenix en Emma Stone. Beiden lijken de verwachte prototypische karakters van een Woody Allen prent met glans te zullen vertolken.

5 augustus wordt de film in de Belgische zalen verwacht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.