Ellen Page pakt terroristen aan in Queen and Country

Ellen Page

Warner Bros.

Ellen Page gaat deze zomer terroristen te lijf  in naam van de koningen en haar land. Dat doet ze  in Fox’ verfilming van de gelijknamige stripreeks Queen and Country. Momeneel is ze aan het onderhandelen met producers Peter Chernin en Jenno Topping. Ryan Condal – scriptwriter van The Sixth Gun – gaat met het scenario aan de slag, op een regisseur is het nog even wachten.

De stripreeks van de hand van Greg Rucka volgt de dagelijkse realiteit van de Britse spionagedienst, bijgenaamd de Minders. Die toont niet alleen de gevaarlijke missies, maar ook de bureacratische machine waarin de agenten meedraaien. Page’s komt als hoofdpersonage Tara Chace in de problemen wanneer haar identiteit in gevaar is na een moordaanslag.

Na een rits alternatieve films als Hard Candy en de indie-topper Juno, heeft de actrice al enkele bijrollen gehad in grotere projecten,  zie X-Men: The Last Stand en Inception. Nu moet ze bewijzen dat ze klaar is om de hoofdrol te dragen in een actiefilm. In Hard Candy was ze alleszins niet mals voor Jeff de kindermisbruiker en bleek er een boosaardige kant achter die dromerige blik te schuilen. Benieuwd of ze zich even succesvol als actieheldin ontpopt. Ze zal in ieder geval gemist worden in indieland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.