Emma Stone en Jonah Hill gelinkt aan Ghostbusters 3

Columbia/TriStar

Columbia/TriStar

Na het spetterende succes van Ghostbusters, gevolgd door een floppende Ghostbusters 2, kregen we nog de animatiereeks gebaseerd op de films. Dus werd er heel lang gespeeld met het idee om een derde film te maken. Sony Pictures ging hier gretig op in en probeerde het originele team terug in de iconische protonpakken te hijsen.

Eerder dit jaar zei Dan Aykroyd dat de opnames van Ghostbusters 3 begin 2014 zouden starten. Aykroyd speelde in de 2 vorige Ghostbusters-films de rol van Dr. Raymond Stantz. Ze gaan over een groep parapsychologen die geestverschijningen onderzoeken en vangen in New York City. Aangezien Bill Murray, die  Dr. Peter Venkman speelde, niet de intentie heeft om terug geesten te verslaan, is de keuze gevallen op 2 getalenteerde jonge acteurs, Emma Stone en Jonah Hill.

Het koppel werd de rollen van Anna en Jeremy aangeboden. Wie ze zijn is nog onduidelijk, maar er wordt verondersteld dat ze deel uitmaken van een jongere generatie Ghostbusters, of kinderen van de originele leden van de groep.

Momenteel werkt Emma Stone nog aan The Amazing Spider-Man 2, terwijl Jonah Hill binnenkort te zien is in The Wolf of Wall Street.

Om eventjes het geheugen op te frissen (en eventueel warm te maken voor nr. 3):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.