En de volgende Batman is…

rsz_batman-logoEerlijk? We hebben er geen flauw idee van. Maar het internet gonst van de geruchten. Zo zou Warner Bros. voor Superman vs. Batman (of wordt het Batman vs. Superman?) op zoek zijn naar een acteur van einde de 30, begin de 40 met een iet of wat ruige look om de cape, de utility belt en het masker van de Dark Knight aan te trekken. Daarmee zouden de makers de toon van de stripklassieker The Dark Knight Returns, van Frank Miller, willen benaderen. Het is een gerucht dat op zijn minst waarheid kan bevatten. De superheldenmash-up werd op Comic-Con bekend gemaakt met een stukje dialoog uit de strip.

Warner Bros.

Maar er is nog een sappiger kantje aan het hele verhaal. Warner Bros. zou ook al een verlanglijstje met acteurs hebben. Helemaal bovenaan zou Josh Brolin staan. Geen slechte keuze, me dunkt. Hij is 46, gromt als de beste en, niet onbelangrijk, heeft een prima kinnebak voor onder het masker. Plaats twee is voor Ryan Gosling. Een opvallende keuze als was het maar omdat Gosling amper 32 is en dus volledig past in het vooropgestelde profiel. Derde keus zou Joe Manganiello zou, bekend van True Blood en als Flash Thompson in de eerste Spider-Man-trilogie. Manganiello was ook in de running om Superman te spelen in Man of Steel. De rest van de lijst bestaat uit Max Martini (nu te zien in Pacific Rim), Richard Armitage (Thorin Oakenshield in The Hobbit) en Matthew Goode, die eerder als samenwerkte met Zack Snyder in Watchmen.

Nogmaals, dit is allemaal hearsay. Officieel is er nog niks bevestigd. Het kan evengoed zijn dat de Batman-rol uiteindelijk bij een totaal andere, zelfs onbekende, acteur belandt. Maar voorlopig hoop ik dat Brolin zijn tanden in de Caped Crusader zet. Dat zou het idiote idee om Batman en Superman in één film te klutsen in één klap een pak interessanter maken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.