Entourage-film loopt vertraging op

Entourage

HBO

Begin dit jaar gaf Warner Bros. groen licht voor een film van Entourage, een reeks van HBO over de belevenissen van filmster Vincent Chase en zijn vrienden. De opnames zouden normaal gezien begin deze zomer van start zijn gegaan, maar moeilijkheden tijdens de onderhandelingen met de acteurs gooiden roet in het eten. De productie ligt daarom voor onbepaalde tijd stil.

Jeremy Piven, die Vincents agent Ari Gold speelde in de serie, tekende naar verluidt pas twee weken geleden zijn contract. Ook Kevin Connely (Eric) zou een deal hebben gesloten. Adrian Grenier (Vincent) en Jerry Ferrara (Turtle) blijven echter dwars liggen. Over Matt Dillon (Drama) dan weer niets bekend. De moeilijkheden situeren zich voornamelijk op financieel vlak (of wat had je gedacht). Zeker Grenier heeft wel wat onderhandelingsruimte, want een Entourage-film zonder Vincent Chase is natuurlijk ondenkbaar.

Zoals bekend pikt de film de draad op zes maanden na de laatste aflevering van de reeks. Ari heeft zijn eigen studio en wilt Vincent Chase in een verfilming van Bram Stokers Dracula, een productie van 250 miljoen dollar. Klinkt als een standaardaflevering van Entourage. Als nu ook de andere hoofdpersonages hun opwachting maken, een bekende ster een cameo doet en de gang naar een feestje gaat met schaars- of ongeklede vrouwen, is de film misschien wel een om naar uit te kijken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.