Eric Bana in Deliver Us From Evil

Jerry Bruckheimer Films

Jerry Bruckheimer Films

Eric Bana, oftewel Hector uit Troy, Avner uit Munich of Nero uit Star Trek, zal binnenkort weer op het grote scherm schitteren. Met thrillers en actiefilms zoals Deadfall, Hanna en Lone Survivor breidde de Australiër zijn filmpalmares in recente jaren uit. Desalniettemin bracht Banas recente films hem schijnbaar niet echt over de grote plas, in cinemazalen bij ons. Het tij kan keren, want Deliver Us From Evil belooft een stevige kluif om zombiegewijs aan te kauwen.

Scott Derrickson, regisseur van dienst, heeft een kort doch behoorlijk krachtig oeuvre opgebouwd. Met films als The Exorcism of Emily Rose en Sinister zette hij zichzelf op de kaart als rasechte horrorregisseur. Eén kleine misstap, The Day the Earth Stood Still, hield hem niet tegen en nu gaat hij terug naar zijn roots met Deliver Us From Evil. De duivel en zijn bezetenen zijn terug en Derrickson serveert ze aan zijn fans.

In het verhaal volgen we Ralph Sarchie (Eric Bana) die, dik tegen zijn zin, moet samenwerken met een ietwat exuberante priester (Édgar Ramírez). Het lijkt alleszins alsof de hele stad in handen van de duivel valt en het is de taak van het olijke duo om daar een punt achter te zetten. De trailer(s) beloven alvast een film voor mensen met een stevige maag, waarbij je (normaliter) op het puntje van je stoel terecht komt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.