Ezra Miller stelt nieuwe film voor op het Filmfestival Gent

Ezra Miller, Emma Watson & Logan Lerman

Summit Entertainment

Ezra Miller, het kwaadaardige puberzoontje uit We Need To Talk About Kevin (2011), stelt op donderdag 18 oktober tijdens het Filmfestival Gent Steven Chbosky’s The Perks of Being a Wallflower voor. Dit is al de derde film van Ezra Miller die op het festival te zien is, na City Island in 2009 en We Need To Talk About Kevin met Tilda Swinton.

The Perks of Being a Wallflower is een coming-of-age-verhaal gebaseerd op de razend populaire cultroman van Stephen Chbosky. Charlie (Logan Lerman) is een introverte jongeman die zich enkel comfortabel lijkt te voelen in het gezelschap van zijn leraar Engels met wie hij bildungsromans bespreekt. Alles verandert wanneer hij Patrick (Ezra Miller) en zijn stiefzus Sam (Emma Watson) ontmoet. Ze beginnen te experimenteren met softdrugs en nachtelijke joyrides.

The Perks of Being a Wallflower sluit de ExploreZone Competitie af. Het gaat om films van een nieuwe generatie filmmakers die een eigentijdse blik werpen op het denken en doen van hedendaagse jonge mensen. Na afloop maakt de jury bekend welke film met de Explore Award naar huis gaat. De winnaar wint bij release in de Belgische bioscopen een mediacampagne in De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Guido Magazine en op Studio Brussel.

Ezra Miller zal op donderdag 18 oktober om 19u30 op de rode loper verschijnen alvorens zijn film officieel voor te stellen aan het Gentse festivalpubliek voor de vertoning om 20u in Kinepolis. De voorstelling is helemaal uitverkocht maar vanaf 19 december wordt de film opnieuw gespeeld in de Belgische bioscopen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.