Op naar het weekend: FACTS 2012

Con-fuse bvba

Wie graag eens een Stormtrooper een pootje licht of een hobbit over de bol aait, kan dit weekend terecht in Flanders Expo Gent. Op deze 22ste editie van de FACTS-beurs zijn niet enkel cosplay-adepten en manga-geeks welkom. Naast het aanbod aan merchandise en collectors items groeit de gastenlijst elk jaar opnieuw.

Universal

Opmerkelijke gasten dit jaar zijn James Callis (Battlestar Galactica) en Charles Dance (Game of Thrones). Vrouwelijk schoon komt aan bod in de vorm van Janina Gavankar (True Blood) en Lauren Cohan (Supernatural). Aangezien FACTS 2012 in het teken staat van de populaire comic en serie The Walking Dead, kunnen de bezoekers aanschuiven voor een gehandtekende foto van Norman Reedus. Met een beetje geluk speelt hij samen met Sean Patrick Flanery (The Young Indiana Jones Chronicles) een scène na uit The Boondock Saints. Star Wars-fans blijven niet op hun honger en mogen uitkijken naar een ontmoeting met Paul Blake, (huurmoordenaar Greedo uit Star Wars IV).

Niet te missen zijn de tekentalenten van onder andere: Charlie Adlard (The Walking Dead), Sophian Cholet (Zombies), Antwerpenaar Steven Dupré (Midgard) en Adam (Game Over). Niets houdt je innerlijke geek nog tegen. Proef van een gevarieerde verzameling populaire cultuurfenomenen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.