Faking it: gay or no gay?

Faking It

MTV

We gaan eens voor een Amerikaanse tienerserie. Banale problemen, tikkeltje (*lees: heel erg) voorspelbaar en iedereen ziet er picture perfect uit (met uitzondering van een mollig meisje natuurlijk). Toch is deze serie iets anders.

Faking It vertelt het verhaal van twee tienermeisjes. Hun school in Texas is anders, je bent pas in als je uit bent. De rare outsiders zijn de sterren van de school en de blonds en jocks zijn de outsiders. De droom van elke outsider in zijn tienerjaren? Karma (Katie Stevens) en Amy (Rita Volk) zijn eigenlijk heel gewoon en daarom vallen ze uit de boot. Verschillende pogingen van Karma om populair te worden mislukken en door een misleidend gesprek gaan twee kerels ervan uit dat Karma en Amy een lesbisch koppel zijn. Aangezien ze daardoor snel aan populariteit winnen beslissen ze te faken. Ohja, en dan is er nog knappe kerel Liam (Gregg Sulkin), homo Shane (Michael J. Willett) en gemene feeks Lauren (Bailey De Young).

“I’m not gay, I don’t even like my own vagina”

Het grappig gehalte ligt een beetje op niveau met de MTV-reeks Awkward, best wel een grappige serie dus met veel f*cks en sh*ts. Ondanks alle stereotypen zijn we blij met een beetje gay-nergie op de buis, toch? Het eerste seizoen is te zien op MTV.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.