Fans nu al wild van 1D

TriStar Pictures

TriStar Pictures

Gisteren vond de wereldpremière van de allereerste One Direction film plaats in Londen. De film komt in ons land pas uit op 28 augustus in alle Kinepolis bioscopen. Maar enkele fans konden gisterenavond al zeer exclusief de langverwachte 1D-film One Direction: This Is Us in Kinepolis Brussel bekijken. Zowel het rode loper moment als de langspeelfilm werden live in de Kinepolis zaal geprojecteerd, wat natuurlijk tot een constant geschreeuw leidde.

TriStar pictures

De live-uitzending ging van start met het rode loper moment omstreeks 18u30 waarbij de jongens van One Direction zelf hun opwachting maakten. De band bedankte meermaals hun fans die vanzelfsprekend de allerbeste fans ter wereld zijn. Al snel werd duidelijk dat de filmtitel This Is Us niet enkel betrekking heeft op de groep, maar op de hele 1D-beleving tussen One Direction en de Directioners zelf.

De Belgische 1D-fans gingen dan helemaal uit hun dak toen Harry Styles de live-stream camera vastnam en zijn lippen tegen het scherm drukte. De ‘walk on the red carpet’ werd uiteindelijk afgesloten met het hoogtepunt van de avond. En dat was de ultieme première van de film One Direction: This Is Us. Al was de filmclimax voor velen het moment waarbij One Direction terugblikt op hun verblijf in Brussel en Harry Styles zelfs zijn Belgische dubbelganger tegen het lijf loopt.

De jongens scoren ondertussen in de hitlijsten met hun Best Song Ever. Niemand die twijfelt dat ze dat ook zullen doen in de bioscoop. De eerste 1-D winkel in ons land is ook open.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.