Farrell en Weisz in The Lobster

Total Recall

Sony

Colin Farrell is een bezige bij. Deze maand alleen al verschijnen 2 films met de Ierse bad boy in de Belgische zalen: Saving Mr. Banks en Winter’s Tale. En ondertussen werkt de acteur naarstig verder. Een van zijn volgende projecten is The Lobster, een romantische scifi-film waarin hij naast Rachel Weisz te zien zal zijn.

The Lobster is het Engelstalige debuut van de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos. De film speelt zich af in een dystopische toekomst waarin je maar beter van’t straat kan zijn. Vrijgezellen worden namelijk gearresteerd en ondergebracht in een creepy hotel. Daar moeten ze binnen de 45 dagen een partner vinden. Wie daar niet in slaagt, wordt getransformeerd in een dier en losgelaten in de bossen.

Rachel Weisz

20th Century Fox

Een bizar verhaal dat we wel kunnen smaken. En ook de sterke cast doet ons alvast uitkijken naar dit vreemde filmpje. Naast Farrell en Weisz doet Lanthimos beroep op straffe namen als Ben Whishaw (Perfume, Skyfall) en Léa Seydoux (La vie d’Adèle). Andere rollen zijn weggelegd voor Olivia Colman, en de Griekse dames Ariane Labed en Aggeliki Papoulia. Dit tweetal werkte eerder al samen met Lanthimos.

De opnames voor The Lobster gaan volgende maand van start in Ierland. Benieuwd wie in het pantser van die kreeft mag kruipen…

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.