Fifty Shades of Grey-verfilming ontmand

Warner Bros. Pictures

Warner Bros. Pictures

Prestatieproblemen bij de Fifty Shades of Grey-film. Charlie Hunnam, die Christian Grey zou vertolken, hangt zijn zweepje aan de kapstok en trekt zijn onderbroek terug aan. Officieel stapt Hunnam uit de film wegens agendaproblemen. Hij zou te druk bezig met zijn televisiewerk, wellicht Sons of Anarchy waar hij de rol van Jax Teller. En dus heeft hij geen tijd om zich naar behoren voor te bereiden voor de Fifty Shades.

Kan best zijn natuurlijk maar misschien heeft Hunnam gewoon beseft dat de boekverfilming niet de beste stap in zijn carrière is. Toen bekend raakte dat hij en Dakota Johnson de hoofdrollen zou spelen, kwam er nogal wat tegenwind van de fans. Die hoopten zelfs dat regisseur Sam Taylor-Wood nog van gedacht zou veranderen voor de opnames. En daarnaast hangt er ook een erg negatieve buzz rond het hele project. De vele ogen die naar boven rollen bij het vermelden van Fifty Shades hebben weinig te maken met het opperste genot.

Hunnam, die niet gespeend is van enig acteertalent, doet hier dus wellicht een goeie zaak aan. En zelf zie ik hem ook liever opduiken in een tweede Pacific Rim dan in duffe softpornoprent. Dakota Johnson blijft, voorlopig toch, wel gewillig klaarliggen. Wie haar in de plaats van Hunnam mag doen kennismaken met de wondere wereld van sm, is nog niet bekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.