Filmfestival Gent tourt met The Master

filmfestival gent on tour

Filmfestival Gent

Wie maar niet genoeg kan krijgen van het Filmfestival in Gent, kan terecht bij ‘Filmfestival Gent On Tour’. Wie zich daarbij een headbangende Patrick Duynslaegher voorstelt is eraan voor de moeite. Elke derde donderdag van de maand selecteren Kinepolis en de organisatie van het Filmfestival een unieke film die vertoond wordt in Kinepolis Gent, Kortrijk, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

Donderdag 21 februari is het de beurt aan The Master, een controversiële film met Philip Seymour Hoffman en Joaquin Phoenix. Beide acteurs werden trouwens genomineerd voor een Oscar voor hun rol in deze prent. The Master vertelt het verhaal van een charismatische leider die samen met een getraumatiseerde marinier een religieuze organisatie uit de grond stampt. De marinier krijgt echter langzaam maar zeker twijfels over de praktijken van zijn baas.

Donderdag 21 maart staat Los Amantes Pasajeros  van Pedro Almodóvar op het programma. Hierin schitteren Penélope Cruz en Antonio Banderas. Kan het nog Spaanser? Ja ok, een Flamenco dansende stier die tapas eet misschien, maar daar blijft het toch wel bij.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.