Geen Jack Ryan meer?

This Means War

Fox

Het gaat duidelijk de slechte kant op met een nieuwe film rond Jack Ryan, het personage van Tom Clancy. Paramount probeert sinds jaar en dag nieuw leven in de figuur te blazen (lees franchise). John Woo, John Singleton en Sam Raimi zijn in het verleden benaderd geweest, maar helaas. De laatste tijd kwam er schot in de zaak met een scenario getiteld Moscow. Het verhaal zou gaan rond een jonge Jack Ryan in een zaak van opgezet spel in – jawel – Rusland. Het hoofdrol zou gespeeld worden door Chris Pine, de ster uit die andere Paramount-franchise Star Trek.

Het script ging door de handen van Hossein Amini (Drive), Steve Zaillian (The Girl With The Dragon Tattoo), David Koepp (War Of The Worlds) en Anthony Peckham (Sherlock Holmes). Als regisseur was uiteindelijk gekozen voor Jack Bender. Met de nadruk op was, want Bender speelt niet meer mee.

Dat meldt Variety. Bender is het best gekend als de man verantwoordelijk voor de laatste 42 afleveringen van de tv-reeks Lost. Sindsdien is hij betrokken bij die andere reeks Alcatraz en de pilootaflevering van Rewind. Met als gevolg dat Bender geen plaats meer zou hebben in zijn agenda. Dus exit regisseur, en exit Jack Ryan?

De rol van Ryan werd eerst gespeeld door Alec Baldwin in The Hunt For Red October, gevolgd door Harrison Ford in Patriot Games en Clear And Present Danger, en dan nog eens door Ben Affleck in The Sum Of All Fears.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.