Gepensioneerden opnieuw in actie

Entertainment One Benelux

Entertainment One Benelux

Wat is dat toch met Hollywood tegenwoordig? Hot, young en sexy moet tegenwoordig bijna de duimen leggen voor uitgezakt en op leeftijd. The Expendables bewezen al dat op actiehelden geen vervaldatum staat – ook al smaken hun strapatsen bijwijlen wat belegen –  en ook de gepensioneerden uit Red mogen komende zomer nog eens tonen dat eens de zestig gepasseerd je dagen alleen maar drukker worden.

In Red 2 komt Frank Moses (Bruce Willis) te weten dat hij het hoogste plaatsje heeft ingenomen op de most wanted-lijst van Interpol en dat verschillende partijen, oude vriendin Victoria (Helen Mirren) incluis, de jacht op hem hebben geopend. Moses slaat samen met zijn vriendinnetje Sarah Ross (Mary-Louise Parker) en oude makker Marvin (John Malkovitch) op de vlucht en trekt naar… (nu komt de grote twist voor de sequel)… Europa.

De eerste trailer van Red 2 is er eentje waar je koud noch warm van wordt. En dient eigenlijk enkel om duidelijk te maken wie terugkeert uit de eerste film en welke nieuwe koppen we mogen verwachten. En de nieuwe castleden mogen er trouwens best zijn. Anthony Hopkins doet dienst als slechterik en Catherine Zeta-Jones speelt een oude vlam van Moses. Daarnaast maken ook o.a. David Thewlis en Byung-hun Lee hun opwachting.

Red 2 staat gepland voor 7 augustus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.