Glee-cast uitgezongen

Glee: The 3D Concert Movie

Twentieth Century Fox

Een geluk of ongeluk komt nooit alleen. Soms eens samen. Door omstandigheden had ik gisteren niet de kans voor het afwerken van mijn stukje over Glee. Gelukkig, want nu kan ik meteen nog een weetje toevoegen aan de gossip van dit weekend.

Het vijfde seizoen van Glee zal het immers moeten stellen met minstens vier minder bekende koppen. TVLine laat weten dat er zeker vier ‘oude’ Glee-sterren niet meer tot de vaste zanggroep behoren. Heather Morris, Mark Salling, Amber Riley en Harry Shum, Jr. zal je niet (altijd) zien in seizoen vijf. Je kent hen beter als Brittany, Mercedes, Mike en Puck. Over het lot van Dianna Agron is er nog geen zekerheid. Quinn kan nog tot de blijvers behoren.

De vier andere hebben de school verlaten. En moeten ze dus hun zangtalent ergens anders laten horen. Maar dat betekent niet dat ze definitief uit de reeks verdwijnen. Gastoptredens behoren nog steeds tot de mogelijkheid.

Nieuw is het weetje dat ook Jayma Mays de serie zal verlaten. Haar ken je als de neurotische love intrest van leraar Will Schuester. Mays zou getekend hebben voor een rol in CBS’ The Millers. En werken voor de concurrentie is not done. Dus exit Emma?

Met het verdwijnen van deze vaste rollen, krijgen anderen natuurlijk een kans. En die kans gaat waarschijnlijk naar Melissa Benoist (Marley) of Blake Jenner (Ryder). Nieuwe knappe gezichten zijn natuurlijk meer dan welkom. Dus waag je kans.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.