Glimps van een nymfomane

Wild Bunch Benelux

Wild Bunch Benelux

De promocampagne voor de nieuwe van Lars von Trier, The Nymphomaniac, is al een wilde rit geweest. Shia Laboeuf veroorzaakte nogal wat ophef door bekend te maken dat hij levensechte seks zou hebben in de film. Het werd ondertussen duidelijk dat er wel degelijk body doubles worden ingezet in de meest erotische scènes. Het erotische gehalte dat de film lijkt te zullen bevatten is desondanks veelbesproken.

Wild Bunch Benelux

Een van de eerste beelden die we opvingen, toonde ons Charlotte Gainsbourg die geniet van een mannelijke sandwich. Ook de eerste poster laat weinig aan de verbeelding over (oordeel vooral zelf). Toen ik hoorde dat er een eerste beeldfragment werd vrijgegeven was ik dan ook erg benieuwd. Wat we te zien krijgen is echter behoorlijk braaf, maar voor wie von Trier kent wel herkenbaar.

De films (jawel, er komen er twee) zijn opgedeeld in acht hoofdstukken. Het fragment dat is vrijgegeven komt uit het eerste hoofdstuk, The Compleat Angler. De jonge Joe (Stacy Martin) en haar ervaren vriendin B (Sophie Kennedy Clark) houden een wedstrijd tijdens een treinreis, waarbij ze elk zoveel mogelijk jongens aan de haak moeten slaan. Inzet van het spelletje is een zak chocolaatjes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.