Godzilla toont zijn staart

Warner Bros.

Warner Bros.

Monsters met schoenmaat 1 miljard; afgaande op wat Pacific Rim in zijn eerste weekend presteerde, blijken ze toch geen garantie op box-officesucces. Niet dat de nieuwste van Guillermo del Toro het rotslecht heeft gedaan, maar een film die tussen de 180 en 190 miljoen dollar heeft gekost, zou tijdens zijn openingsweekend in de VS toch niet op de derde plaats mogen eindigen (en al helemaal niet na een een film met Adam Sandler!).

De licht teleurstellende resultaten van Pacific Rim zouden een slecht voorteken kunnen zijn voor de nieuwe Amerikaanse Godzilla, van regisseur Gareth Edwards. Al lijkt het team achter de monsterfilm zich daar gaan voorlopig geen knijt van aan te trekken. Verwacht wordt dat Godzilla zijn overmaatse voetafdruk zal nalaten op ComicCon, de hoogmis voor al wat nerdy en geeky is. De nieuwe teaserposter doet in ieder geval verlangen naar meer en toont ons een Godzilla die in vergelijking met het Roland Emmerich-misbaksel uit 1998 nog een stevig stuk gegroeid is.

Met een beetje geluk volgt er binnenkort een eerste trailer – of toch op zijn minst een teaser  – die ons een duidelijk beeld geeft wat van deze Godzilla te verwachten.

Warner Bros.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.