Governator hervalt in oude gewoontes

The Last Stand

A-Film

Hij kwam al enkele keren piepen in het walhalla der actiehelden; The Expendables en ook in de sequel. Nu beseft de filmwereld dat het klaar is om Arnie nog eens op het grote doek te ontvangen. “I’ll be back”- zoals hij beloofde. Na meer dan tien jaar is het inderdaad zover. De oude gouverneur van Californië houdt er toch zo van om mensen tot moes te slaan zie The Last Stand.

De poster toont ons een opvallend gekleurde Arnold Schwarzenegger in het centrum, omgeven door neergeschoten mannen, explosieven en auto’s die door de lucht vliegen. We verwachten niets anders van een film met de originele Terminator. Toch zou deze geweldfilm wel eens dat ietsje meer kunnen hebben, als we kijken naar de rest van de cast en de screenwriters zien we al snel dat er toch een bescheiden volume aan talent in de pot zit. Oscarwinnaar Forest Whitaker helpt alvast mee, net zoals Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, … .

Wat hier ook zeker bij te vermelden valt is dat dit het eerste Engelstalige werk is van regisseur Kim Jee-woon. De Koreaanse regisseur kennen we vooral van films als I saw The Devil en Tale of Two Sisters.

Het scenario werd geschreven door het duo Andrew Knauer en Jeffrey Nachmanoff, die we kennen van dat bombastische apocalyptische epos; The Day After Tomorrow.

The Last Stand

A-Film

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.