Green Lantern is gay

reynolds

Warner Bros.

Elke superheld ziet er nogal gay uit. And guess what? In de volgende editie, Earth 2, komt Green Lantern van DC Comics er eindelijk voor uit! De schrijver James Robinson vertelt:

“He’s very much the character he was. He’s still the pinnacle of bravery and idealism. He’s also gay.”

DC Comics

Maar als je hoopt om Ryan Reynolds in de armen van een andere hunk te zien, keep your pants on. Reynolds speelt namelijk Hal Jordan, de tweede Green Lantern in de stripverhalen. In Earth 2 speelt Alan Scott de held, hij is de originele Green Lantern die in 1940 voor het eerst verscheen. En hier was ik bijna van plan om in al die Super Ryan franchise te duiken. Maar hoe dan ook, thumbs up voor Robinson! En voor DC Comics in het algemeen, want blijkbaar hebben ze een hele reeks homoseksuele en lesbische helden. In 1988 waren ze onder de eersten om twee kussende mannen voor te stellen.

En nu we toch in de romantische mood zijn. Op 20 juni verschijnt ook Astonishing X-Men van Marvel. In deze editie staat Northstar op het punt te trouwen met zijn vriendje. Liefde is competitie jongens. Het wordt alleszins een spannende maand voor de stripverhalenwereld.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.