Hack binnen in Jurassic Park

Universal Pictures

Universal Pictures

Een echte cinefiel houdt van Steven Spielbergs Jurassic Park. Het is al weer 21 jaar geleden dat de eerste film in de zalen kwam. Nog steeds doet deze klassieker menig hart sneller slaan.  Hoopvol kijken we uit naar Jurassic World. Het langverwachte vervolg dat volgend jaar uitkomt. Gelukkig zijn er gekke fans die het wachten draaglijk maken.

Je herinnert je wellicht de scènes waarin een kettingrokende Samuel L. Jackson het computersysteem van Nedry probeert te hacken. Wel nu kan jij ook een poging wagen via deze link. Een informaticus heeft het computersysteem dat gebruikt wordt in Jurassic Park nagebouwd. Een volledig programma dat je zelf kan proberen te hacken. Vergeet vooral niet het magische woord te zeggen.

Universal Pictures

Jurassic World wordt geregisseerd door Colin Trevorrow. De bekendste castnamen zijn Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Maar buiten dat is er bitter weinig gekend van de plot. Al veel geruchten passeerden de revue. Zelfs gemuteerde soldaten die een kruising tussen mens en dino zijn, maar nog niets werd bevestigd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.