Helena Bonham Carter in Wonderland 2

Walt Disney

Walt Disney

Menig man verklaarde wel eens dat Helena Bonham Carter knettergek is. Wij objectief zoals we zijn, houden het professioneel bij artistiek. Al kunnen we niet ontkennen dat er een hoek af is. Een film waar Helena niet goed bij haar hoofd is, letterlijk dan, Alice in Wonderland. Tim Burtons versie van het klassieke sprookje. Terwijl de critici op zijn minst lovend waren over de film was hij toch een commercieel succes. De kijker kon Alice in Wonderland wel smaken, op die paar zwakkelingen na die misselijk werden van de 3D-effecten. Een vervolg kan niet uitblijven. Hollywood ruikt geld en bijt zich in het project vast als een uitgehongerde hond.

Johnny Depp als de Mad Hatter en Mia Wasikowska als Alice gaven reeds hun akkoord over een terugkomst. Nu loopt het bericht binnen dat Helena Bonham Carter in de laatste fase zit van de onderhandeling. Het zal moeite gekost hebben om haar te overtuigen. Manlief Tim Burton komt niet terug om te regisseren. Hij laat deze functie achter voor James Bobin, wel gekend van The Muppets.

Over het verhaal is echter bijna niets gekend. Alice in Wonderland 2 wordt gebaseerd op Through the Looking Glass. De roman die bekeken wordt als het vervolg op Alice in Wonderland. Al vinden we geen verwijzingen naar het eerste boek terug.

De releasedatum staat momenteel vastgepind op 27 mei 2016. The White Rabbit heeft nog tijd genoeg om tijdig op de première te geraken.

Walt Disney

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.