Hellboy 3: hell yeah!

Hellboy

Universal

Het liefdadigsheidswerk van acteurs en celebs is een mooi gebaar en een hart onder de riem van de minder bedeelden. In het geval van Ron Pearlman die een bezoekje bracht aan de Make A Wish Fundation mogen wij filmliefhebbers dubbel zo gelukkig zijn. Pearlman legde zijn bezoek af in vol ornaat van Hellboy, zijn alter ego in de twee films van Guillermo del Toro. Twee kinderen hadden als wens hun held ooit eens te mogen ontmoeten. Dat er bij een jongere generatie nog steeds een grote affectie is voor de rode held deed het vagevuur in del Toro terug opwakkeren. Hij heeft namelijk goesting gekregen in een 3de Hellboy-film. Dat liet del Toro aan Entertainment Weekly weten:

“I can say publicly that now we are together in trying [to do Hellboy 3]. “We’re going to make an effort to do it. I hope it happens.”

Ook Ron Pearlman ziet het zitten.

 “The [first] two movies were really set up to have this unbelievable resolve. Everything that was done in both movies was leading up to this destiny, written in stone, of what Hellboy has been summoned to Earth to do.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.