Het huis van Tom Cruise in Oblivion

Oblivion

Universal

Onze aarde is in de toekomst op een spectaculaire en onherkenbare manier geëvolueerd. Op die aarde wordt een man geconfronteerd met het verleden. Het sleept hem mee in een avontuur van verlossing en ontdekking. Die man moet uiteindelijk strijden om de mensheid te redden. Zo kan je Oblivion het best omschrijven. Het is de nieuwe futuristische film van Tron: Legacy-regisseur Joseph Kosinsky. De hoofdrol is voor Tom Cruise.

Jack Harper (Tom Cruise) is een van de laatste drone-reparateurs die op aarde gestationeerd is. De missie van Jack is bijna afgerond. Hij moet belangrijke hulpbronnen onttrekken aan de aarde na een oorlog van tientallen jaren met de verschrikkelijke Scavs. Jack leeft en patrouilleert in de adembenemende hemel, duizenden meters boven de aarde. Maar zijn bestaan komt met tot stilstand wanneer hij een knappe onbekende (Olga Kurylenko) redt uit een neergehaald ruimteschip. Haar komst zet een reeks gebeurtenissen in gang waardoor hij alles wat hij weet in twijfel trekt. Zo legt hij het lot van de mensheid in zijn handen.

We hebben voor jou een heel cool ‘achter de schermen’ interview met de cast en crew over de woonplaats van Tom Cruise in Oblivion.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.